Разделы

Лучшее


Чотири весілля 4 сезон 9 выпуск 12.05.2015


Переможцями нового випуску реаліті-шоу «4 весілля» стали молодята із Запоріжжя. На своєму весіллі Валерія та Сергій розважали гостей за козацькими традиціями – з гарматами, гострими шаблями і козацькими жартами. Після загсу молодята поїхали на легендарну Хортицю. І там на березі Дніпра у справжній фортеці було влаштовано цілу козацьку виставу для гостей.

Перемогу запорізькій нареченій забезпечила її конкурентка з Києва Марта. Дівчина, яку інші наречені вважали найбільш підступною, насправді виявилася найдобрішою. Марта вирішила зробити подарунок Валерії та Сергію. Вона поставила їх весіллю аж 50 балів, і таким чином саме запорізькі молодята виграли головний приз випуску – романтичну подорож до Туреччини.

Романтичне реаліті, у якому чотири справжні наречені по черзі відвідують весілля одна одної, починає новий сезон. Найкрасивіша сукня, найвеселіше свято, найсмачніші частування – так описує своє весілля кожна із героїнь. Цей день будь-яка дівчина мріє провести так, щоб він запам’ятався на все життя. Але експертами будуть інші наречені. Дівчата оцінюють весілля одна одної за кількома критеріями. І такою прискіпливою не буває жодна свекруха! Головний приз змагання – романтична подорож, у яку разом із чоловіком відправиться та наречена, чиє весілля отримає найвищі оцінки.