Разделы

Лучшее


Чотири весілля 4 сезон 6 выпуск 21.04.2015


Учасниками нового випуску реаліті-шоу «4 весілля» стали найбільш незвичайні молодята за всю історію проекту – дві дівчини одночасно сказали «так» одному чоловікові.

Нареченого звати Персик, його коханих – Вишня та Покахонтас. Молоді люди зіграли тантричне весілля під відкритим небом. А замість весільної сукні у однієї з дівчат був натільний розпис.

Це весілля шокувало інших учасниць програми. Не дочекавшись кінця свята, дві дівчини, котрі мали оціни його, пішли геть.

А переможницею випуску стали молодята з Чернівців – Іванка та Василь. Їх весілля відбулося у мальовничому селі за давніми українськими традиціями.

І одразу дві учасниці випуску були з Вінниці. Дівчина з чоловічим характером Вікторія показала, якою жіночною її зробило кохання.

А на весіллі впевненої у собі Флори гості гуляли за єврейсько-африкансько-американськими традиціями.

Романтичне реаліті, у якому чотири справжні наречені по черзі відвідують весілля одна одної, починає новий сезон. Найкрасивіша сукня, найвеселіше свято, найсмачніші частування – так описує своє весілля кожна із героїнь. Цей день будь-яка дівчина мріє провести так, щоб він запам’ятався на все життя. Але експертами будуть інші наречені. Дівчата оцінюють весілля одна одної за кількома критеріями. І такою прискіпливою не буває жодна свекруха! Головний приз змагання – романтична подорож, у яку разом із чоловіком відправиться та наречена, чиє весілля отримає найвищі оцінки.