Разделы

Лучшее


Світ навиворіт 7 сезон 4 выпуск Боливия 22.09.2015 Мир наизнанку


У четвертій серії болівійського сезону «Світ навиворіт» переміститься з холодного високогір'я в спекотні тропіки, в регіон з кумедною назвою Кочабамба, де водяться дикі звірі і отруйні змії, але головний хижак в цьому регіоні - людина. По всій країні екзотичних тварин чекає небезпека - браконьєри виловлюють їх для продажу, а шамани - для своїх чаклунських ритуалів. Ми виконаємо благородну місію - відправимо додому, в дикі джунглі мурав′їда, якого волонтери врятували від браконьєрів.

Нас чекає болівійський кулінарний експеримент. Ми спробуємо традиційну страву регіону Кочабамба, яка шокує будь-якого європейця - суп з дуже делікатної частини бика.

Після Кочабамби ми вирушимо в унікальне місце, в одне з найкрасивіших на Планеті - великий солончак Уюні: тут Дмитро Комаров випробує на собі чергову пекельну професію – добувача солі, а також знайде кладовище занедбаних потягів і готель, повністю зроблений з солі. Але головною знахідкою стануть таємничі мумії стародавніх індійців, заховані в печері вулкана Тунупа півтори тисячі років тому.